Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، اولین جلسه کارگروه مدیریت بحران در بخش کشاورزی میناب برگزار شد. در ابتدای کارگروه عبدالمهدی رنجبری معاون فنی به موضوع اهمیت مدیریت بحران و محورهای آن پرداخت.

در ادامه عباس مویدی مدیر جهاد کشاورزی میناب در خصوص عوامل خطر در بخش کشاورزی و نقش و جایگاه هر یک از ادارات و واحدها جهت مدیریت بحران بیاناتی ارایه نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس اعضای کارگروه، در ابتدا امیری رئیس اداره هواشناسی ضمن ارائه گزارش وضعیت بارندگی سال گذشته و پیش بینی سازمان هواشناسی برای سال جاری به شرح اقدامات و برنامه ها پرداختند.حیدری رئیس اداره شیلات میناب نیز عنوان کردند فصل پاییز بیشترین احتمال خطر و حوادث در بخش شیلات وجود دارد، همچنین در خصوص راهکارها و ارائه خدمات به بهره برداران به منظور کاهش عوامل خطر صحبت نمودند.زارع رئیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی میناب نیز در خصوص تهیه دستورالعمل ها و راهکارهای عملیاتی به منظور کاهش عوامل خطر مطالبی ارائه کردند.امانی مسئول صندوق بیمه محصولات کشاورزی میناب نیز در خصوص بیمه محصولات و نحوه پیشگیری از خسارت در بخش کشاورزی به ایراد سخن پرداختند.

در پایان جلسه نیز مصوباتی بدین شرح مقرر گردید؛

1-با عنایت به ضرورت پیش بینی نقطه ای دمای هوا در مناطق هشتبندی و تیاب،از طریق هواشناسی شهرستان هزینه نصب امکانات و لوازم مورد نیاز هواشناسی برآورد و به کارگروه شهرستان ارائه گردد.

2-بسته پیشنهادی جهت پیگیری و مقابله با عوامل پرخطراز طریق کلیه اعضائ کارگروه تهیه و به کارگروه ارائه گردد.

3-توصیه های کاربردی با همکاری واحدهای تخصصی از طریق سامانه پیامک رسانی از طریق اداره هواشناسی بصورت مستمر به بهره برداران زیر بخش کشاورزی اطلاع رسانی گردد.

4-اطلاع رسانی لازم در خصوص اقدامات پیشگیری از عوامل خطراز طریق نصب بنر توسط مراکز جهادکشاورزی صورت پذیرد.

5-پیگیری لازم توسط اداره شیلات و نمایندگی بیمه  در خصوص افزایش مدت زمان پوشش بیمه ای مزارع پرورش میگو از 120 روز به 150 روز صورت پذیرد.

6-نمایندگی بیمه کشاورزی به منظور آموزش بهره برداران در جهت پیشگیری کاهش خسارت عوامل خطر تفاهم نامه برگزاری دوره های آموزشی بین ادارات عضو تنظیم و پیگیری گردد.

7-مراکز جهاد کشاورزی همکاری لازم جهت برگزاری دوره آموزشی را به نمایندگی بیمه کشاورزی داشته باشد.

8-مدیریت جهاد کشاورزی(اداره ترویج)جهت حضوراداره هواشناسی و نماینده بیمه کشاورزی در کلاس های آموزشی به منظور آموزش بهره برداران لیست دوره های آموزشی سال جاری به اداره هواشناسی و نماینده بیمه کشاورزی ارسال گردد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش کشاورزی پیامک کلاس های آموزشی مدیریت بحران معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۹۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی خبرداد و گفت: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت آغاز و تا پایان روز شنبه، پانزدهم اردیبهشت پایان خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حامد یزدی مهر، بعدازظهر امروز_ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در جمع اصحاب رسانه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت آغاز و تا پایان روز شنبه، پانزدهم اردیبهشت پایان خواهد یافت.

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده از سوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: به تمام مردم به ویژه ساکنان ارتفاعات توصیه می‌شود که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه‌های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار تصریح کرد: لازم است این اقدامات انجام شود، چرا که در صورت نبود استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رودها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و خاطرنشان کرد: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و اضافه کرد: کشاورزان در نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند، از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب روها خودداری کنند.

کد خبر 749786

دیگر خبرها

  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • برگزاری جلسه کارگروه ایمنی و بهداشت آب و فاضلاب در ماکو
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان